Svědectví o smrti Jana Masaryka – pozvánka na přednášku s besedou

Vážení přátelé,

Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně Vás srdečně zve na setkání s badatelkou, autorkou mnoha knih a členkou PEN klubu paní Václavou Jandečkovou. Naposledy nás obeznámila s tématem Falešné hranice – akce „Kámen“ a tentokrát nám představí své nové poznatky o „záhadné“ smrti významného československého diplomata, politika a ministra zahraničních věcí Jana Masaryka, který byl synem prvního československého prezidenta Tomáše Garrigua Masaryka.

Její přednáška s diskusí nabídne i unikátní autentické a roky utajované svědectví kriminalisty, který byl svědkem šetření v Černínském paláci 10. března 1948,  a řadu fotografií. Bude možno se seznámit s autorčinou novou knihou Svědectví o smrti Jana Masaryka. Nová odhalení odkrývají pochybná „fakta“ a odsouvají staré „pravdy“.

Akce se bude konat v úterý 8. června 2021 od 16 do 18 hodin v budově Gymnázia a obchodní akademie Mariánské Lázně, jak sděluje přiložená pozvánka, a to dle všech platných hygienických opatření (dodržování rozestupů, ochrana dýchacích cest).

Děkujeme za Váš zájem a budeme se na Vás těšit.

GOAML